Головні новини дня

Безоплатне навчання у Польщі

Українським жінкам пропонують безплатне навчання в Польщі. Українок навчатимуть сучасним цифровим спеціальностям, які знадобляться їм як під час їхнього закордонного перебування, так і тоді, коли вони повернуться додому. Завдяки отриманим теоретичним знанням і практичним навичкам вони будуть затребуваними на ринку праці у будь-якій державі.

Українкам пропонують взяти участь у спільному польсько-українському освітньому проекті, що втілюватиметься під патронатом першої леді Польщі Агати Корнгаузер-Дуди та екс-президента цієї країни Александра Квасневського.

Про початок роботи проекту розповіла голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина.

Отже, мета проекту – дати жінкам з України, що опинилися в Польщі, можливість здобути престижні сучасні цифрові спеціальності, які підвищать їхню конкурентоспроможність на ринку праці і дадуть змогу заробити собі на прожиття в будь-якій країні, що користується цифровими продуктами.

Щоб отримувати ще більше корисної інформації переходьте на наш Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, YouTube. Підписуйтесь та будьте в курсі останніх новин.
2023-01-25 11:00