Головні новини дня

Комендантська година на Новий рік

Комендантська година прийшла до нашої країни разом з війною, тому, звісно, вона обмежує дії людей та робить життя ще складнішим, бо тепер треба підлаштовуватись під графік.

Київ та область
Жителі столиці та області з початку грудня почали пробивати собі додаткові години у новорічну ніч. Місцеві створили петицію, в якій просять скасувати комендантську годину у ніч з 31 грудня на 1 січня. Адже люди планують збиратися великими компаніями та зустрічати Новий рік разом. А обмеження які діють на території України досить сильно псують плани. Звісно, не у кожного громадянина буде можливість залишитись ночувати у друзів, тому, вони й просять дозволити таксі та транспорту працювати у новорічну ніч. Але, адміністрація міста не дала жодних коментарів з цього приводу, тож, скоріш за все обмеження будуть діяти й у святкову ніч.

Харків та область
У Харкові люди ще не писали жодної петиції з цього приводу, але також бажали б зустріти новий рік у спокійній та звичній атмосфері. Але в адміністрації міста не йде жодних розмов про зміну часу у комендантську. Вона буде діяти з 23:00 до 05:00.

Львів та область
У порівнянні з іншими містами України Львову пощастило найбільше, тому що у них найкоротша комендантська з 12-ти до 05:00. Та відомо, що комендантську не будуть змінювати у Новий рік й у Львові.

Дніпро та область
У Дніпрі комендантська діє, так само як і у Львові, з 12-ти до 05:00, тому їм також пощастило більше, ніж іншим областям. Та й у Дніпрі не йдеться жодної мови про скасування комендантської.

Отже, в жодному місті та в жодній області скасовувати комендантську годину через Новий рік міські адміністрації не збираються.

Щоб отримувати ще більше корисної інформації переходьте на наш Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, YouTube. Підписуйтесь та будьте в курсі останніх новин.
2022-12-26 11:00