Позитивна практика та рекомендації

Отримано дозвіл на розроблення проєкту землеутрою

Клієнту було підготовлено та подано клопотання щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки, рішенням сільської ради було відмовлено у задоволенні клопотання, у зв'язку з чим було здійснено звернення до Київського окружного адміністративного суду з відповідним позовом про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії. Рішенням суду від 24.05.2022 року - Адміністративний позов задоволено.

Визнано протиправним та скасовано рішення Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області від 05.10.2021 №539.5/04 "Про розгляд клопотання гр. ОСОБА_1 стосовно надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)".

Зобов`язано Білогородську сільську раду Бучанського району Київської області повторно розглянути клопотання ОСОБА_1 від 09.09.2021 щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1280 га з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в межах села Білогородка Бучанського району Київської області

Стягнуто на користь ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_2 ) за рахунок бюджетних асигнувань суб`єкта владних повноважень - Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області (код ЄДРПОУ 04358477) судовий збір у розмірі 1816 (одна тисяча вісімсот шістнадцять) грн. 00 коп.

Повне рішення суду - https://reyestr.court.gov.ua/Review/104459295

Щоб отримувати ще більше корисної інформації переходьте на наш Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, YouTube. Підписуйтесь та будьте в курсі останніх новин.